Skip to content
Gepubliceerd op: 18 februari 2021
Type publicatie Publicaties
Gerelateerde onderwerpen
Baker Tilly in Goes heeft klanten en ervaring in diverse sectoren. Voorbeelden hiervan zijn overheid, bouw, horeca/leisure, visserij en zorg. Sinds enkele jaren is hier een andere belangrijke doelgroep aan toegevoegd: zeehavens. AMC Vlissingen is één van de mooie klanten die is gevestigd in de Zeeuwse haven en waar Baker Tilly een breed palet aan diensten levert. PortNews schreef een interessant artikel: een kort kijkje in de keuken bij AMC Vlissingen en een eerste indruk van de dienstverlening van Baker Tilly.
Lees het volledige artikel

Benieuwd of Baker Tilly met uw onderneming ook zo’n vruchtbare samenwerking kan aangaan? Neem dan contact op met Michael Kloet of Armando Hermes van onze vestiging in Goes.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief