Landendesk Azië

Internationaal ondernemen - Landendesk - Azie.jpg

Azië is het grootste continent ter wereld en heeft dan ook een enorme afzetmarkt. Waar in andere werelddelen de kredietcrisis goed voelbaar was, wisten veel Aziatische bedrijven in deze periode juist te groeien. Kortom: Azië biedt volop kansen voor ondernemers. Ondernemen in Azië kan ook uitdagend zijn. Er zijn veel culturele, geografische en economische verschillen tussen de Aziatische landen onderling. Hoe kunt u het beste omgaan met die diverse infrastructuur, talen en regelgeving?

Het opstarten van ondernemingsactiviteiten in Azië

Ondernemen in landen als China, Taiwan, Japan, India en Indonesië, waar ze spreken in Engels, Chinees, Mandarijn, Kantonees, Hindi en Indonesisch: verschillen in cultuur en taal mogen geen barrière vormen voor uw plannen om te ondernemen op het Aziatische continent. Met de juiste expertise in huis kunt u van ideeën werkelijkheid maken.

Onze landendesk Azië beschikt over de kennis, taal en expertise om u te helpen bij het opstarten van uw activiteiten in Azië. Denk hierbij aan het organiseren van uw administratie, het aanvragen van werkvergunningen en het opstellen van arbeidsvoorwaarden of uw algemene voorwaarden. U kunt zich volledig richten op de verkoop van uw product of dienst, zonder zich zorgen te hoeven maken over de naleving van de plaatselijke wet- en regelgeving.

Vanuit Azië naar Nederland

De andere kant op ondernemen kan uiteraard ook. Aziatische bedrijven die overwegen zich te vestigen in Nederland zijn wellicht op zoek naar ondersteuning bij onder andere het opzetten van de (organisatie)structuur, belastingadvies, belastingaangiftes, accountancy en audit services. Ook in deze behoeften kunnen wij voorzien. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over internationaal ondernemen? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

herm-nieste.jpg
Herm Nieste Partner tax advisory T: 06 10 07 19 26